denies friet google plus

Meer weten? Bel 06 - 20 39 52 54

  • verhuur4
  • verhuur1
  • verhuur7
  • verhuur6

Frietwagen
huren?

Ervaring en kwaliteit: De historie van Denies

Denies Kwaliteit

Voor de lekkerste oliebollen moet je bij Denies zijn! Dat weten vele generaties in Nederland; al meer dan 100 jaar staat deze naam voor kwaliteit en ervaring!

De eerste Denies die oliebollen ging bakken en verkopen vanuit een gebakkraam was Arthur Denies, ome Arthur, begin 1900. Hij reisde met zijn prachtige oliebollenkraam door het hele land. Beroemd werd hij echter niet zozeer door zijn heerlijke oliebollen maar door zijn dochter Nel Denies, beter bekend als “mooie Nel”. Met haar blonde pijpenkrullen en mooie snoetje trok zij vanachter de toonbank van haar vaders oliebollenkraam op iedere kermis vele mannelijke klanten.

Jan Denies was de eerste van de familie die buiten het kermisseizoen om ook frites en snacks ging verkopen vanuit een frietkraam. Arthur en Carin Denies vormen samen de vierde generatie van deze in Nijmegen en omstreken bekende oliebollendynastie. Inmiddels is de vijfde generatie, zoon Buck Denies, ook alweer een aantal jaren zelfstandig bezig.

Arthur & Carin hebben 22 jaar de strandkiosken op recreatieplas de Berendonk geëxploiteerd. Hierdoor hebben zij veel ervaring op gedaan om grote aantallen mensen in een korte tijd van goudbruin gebakken friet en heerlijke snacks te voorzien.

Nu hebben zij meerdere grote snackwagens met een eigentijdse uitstraling. Twee daarvan beschikken zelfs over een automatiek waar men echt “op zijn Hollands” zelf een snack kan halen. Het hele jaar door komt u deze ondernemende familie tegen op diverse evenementen, jaarmarkten en festivals in Nijmegen, Arnhem, Brabant en Limburg.