denies friet google plus

Meer weten? Bel 06 - 20 39 52 54

Waarom denies

  • geen transportkosten tot 30 kilometer
  • verse kwaliteits producten
  • onbeperkt = onbeperkt
  • breed assortiment
  • geen afval
  • alles is bespreekbaar!

Alles draait om tevredenheid!

Neem contact met ons op!

Frietwagen op uw feestje?

Met onze sfeervolle frietwagen verzorgen wij de friet- en snackuitgifte op uw feest! Tijdens uw feestje hoeft u niet zelf te gaan frituren: dat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze fast- foodkok. U kunt uw gasten verwennen met heerlijke goudbruin gebakken friet, een ruime keuze aan snacks , broodjes en sauzen.

Ook voor KLEINE FEESTJES kunt u bij ons terecht , vraagt u dan een offerte op maat bij ons aan dan kunt u ook uw feestje smakelijk afsluiten want: Het is pas echt feest als Denies Friet is geweest ! 

Wij kunnen met onze frietwagen op bijna iedere locatie staan of het nu bij u op uw oprit is of op de stoep en soms zelfs in het weiland. Als u zorgt voor voldoende manoeuvreerruimte en een electraansluiting binnen 25 meter van de wagen dan zorgen wij dat uw gasten  lekker en royaal  genieten van friet, snacks en broodjes . U zult merken dat als u kiest voor het pakket onbeperkt eten uw gasten ook echt net zoveel kunnen eten als zij willen.

Tip

Maak een leuke menu kaart voor uw gasten die u op de tafels kunt leggen zodat uw gasten vast kunnen zien waaruit zij kunnen kiezen. Zet er bv op : Jan 75 jaar of Hoera geslaagd!! Een paar leuke foto’s van de gastheer/gastvrouw of de feestlocatie en ons assortiment lekkere snacks; wij kunnen deze gepersonaliseerde menukaart dan in onze wagen hangen.