denies friet google plus

Meer weten? Bel 06 - 20 39 52 54

Waarom denies

  • geen transportkosten tot 30 kilometer
  • verse kwaliteits producten
  • onbeperkt = onbeperkt
  • breed assortiment
  • geen afval
  • alles is bespreekbaar!

Alles draait om tevredenheid!

Neem contact met ons op!

Frietkraam

denies publiekscatering frietkraamViert u een feestje bij u thuis en wilt u graag een frietkraam huren? Dan bent u bij Denies Friet aan het juiste adres. Denies beschikt over volledig uitgeruste frietkramen. Wij kunnen uw bezoekers voorzien een heerlijke portie versgebakken friet en een lekkere snack welke op locatie voor u gebakken worden. U heeft dus geen zorgen of uw gasten met een lege maag naar huis toe moeten.

Een frietkraam voor al uw evenementen

Bij Denies hebben we diverse verschillen maten frietkramen in ons assortiment voor verhuur. Onze frietkramen zijn geschikt voor kleinere en grotere gezelschappen. Of het nu gaat over een klein verjaardagsfeestje met slechts enkele tientallen personen, of om een groter evenement, bij Denies hebben wij het geschikte formaat frietwagen om uw gasten te voorzien van een lekker versgebakken frietje. Kortom wij kunnen u helpen met: iedere buurtborrel, jubileumfeest, afscheidsborrel, familiefeest, communiefeest of examenfeest wordt pas echt een feest als Denies met zijn Frietkraam is geweest!

Ook mogelijk met snack-automatiek

Twee van onze frietkramen zijn voorzien van snackautomaten waar uw gasten zelf een frikandel, kroket of andere snack uit kunnen trekken. Kiest u voor het pakket ‘onbeperkt eten gedurende 1,5 uur’, dan zult u merken dat ‘onbeperkt’ bij ons ook echt ‘onbeperkt ‘betekent! Wij zorgen ervoor dat de snack-automaten constant gevuld zullen blijven en uw gasten ook echt onbeperkt kunnen genieten van heerlijke frites en al die lekkere snacks en sauzen.

Lang wachten is vervelend voor uw gasten

Wij begrijpen hoe vervelend het is als uw bezoekers lang moeten wachten op een frietje tijdens een gezellig feest of bijeenkomst. Denies is zeer ervaren in het bakken voor grotere gezelschappen. Alle frietkramen zijn zo ingericht dat wij in een korte tijd een grote groep mensen van een heerlijke portie versgebakken friet met snack kunnen voorzien. Lang wachten is dus niet aan de orde!

Hygiëne hoog in het vaandel

Hygiëne staat bij Denies erg hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat de frietwagens continue schoon gehouden worden, vooral ook tussen het bakken door. Dus ook als mensen voor een 2e (of 3e keer) terugkomen voor nóg een lekkere snack, wordt die nog steeds in een frisse en schone frietwagen gebakken. En natuurlijk ruimen wij na afloop het afval op.


Pakket 1

  • 1 frietje per persoon

Tot 150 personen € 400,-
Bij > 150 personen € 2,50 p.p. extra

* Keuze uit 10 sauzen

pakket1


Pakket 2

  • 1 frietje per persoon
  • 1 snack per persoon

Tot 100 personen € 400,-
Bij > 100 personen € 3,75 p.p. extra

Keuze uit de volgende snacks: frikandel, vleeskroket, groentekroket, kaassoufflé of bamiblok.

* Keuze uit 10 sauzen

pakket2


Pakket 3

  • Anderhalf uur onbeperkt eten

Tot 50 personen € 400,-
Bij > 50 personen € 7.50 p.p. extra

Keuze uit de volgende snacks en broodjes: frikandel, vleeskroket, groentekroket, kaassoufflé, bamiblok, kipkorn of hamburger.

* Keuze uit 10 sauzen + extra satésaus.

pakket3