denies friet google plus

Meer weten? Bel 06 - 20 39 52 54

Waarom denies

  • geen transportkosten tot 30 kilometer
  • verse kwaliteits producten
  • onbeperkt = onbeperkt
  • breed assortiment
  • geen afval
  • alles is bespreekbaar!

Alles draait om tevredenheid!

Neem contact met ons op!

Frietwagen

Een frietwagen voor ieder type feest

Wij hebben diverse grote frietwagens in de verhuur. Zeer geschikt dus als het over grotere gezelschappen gaat. Maar ook voor een klein verjaardagsfeestje met slechts enkele tientallen personen hebben wij het geschikte formaat frietwagen. Kortom: iedere buurtborrel, jubileumfeest, afscheidsborrel, familiefeest, communiefeest of examenfeest wordt pas echt een feest als Denies met zijn Frietwagen is geweest!

Ook mogelijk met snack-automatiek

Twee van onze frietwagens zijn voorzien van snackautomaten waar uw gasten zelf een frikandel, kroket of andere snack uit kunnen trekken. Kiest u voor het pakket ‘onbeperkt eten gedurende 1,5 uur’ , dan zult u merken dat ‘onbeperkt’ bij ons ook echt ‘onbeperkt ‘betekent! Wij zorgen ervoor dat de snack-automaten constant gevuld zullen blijven en uw gasten ook echt onbeperkt kunnen genieten van heerlijke frites en al die lekkere snacks en sauzen.

Lang wachten is vervelend voor uw gasten

Uit eigen ervaring weten we dat lang wachten op een frietje tijdens een gezellig feest of bijeenkomst erg vervelend is. Je wilt je eten graag zo snel mogelijk krijgen. Denies is zeer ervaren in het bakken voor grotere gezelschappen. Alle frietwagens zijn zo ingericht dat wij in een korte tijd een grote groep mensen van een goudbruin gebakken friet en een snack kunnen bedienen. Niemand hoeft dus lang te wachten.

Hygiëne hoog in het vaandel

Hygiëne staat bij Denies erg hoog in het vaandel. Een frietje ontvangen uit een frietwagen die niet helemaal ‘schoon’ lijkt te zijn is natuurlijk voor jouw gasten niet prettig. Daarom zorgen wij ervoor dat de frietwagens continue schoon gehouden worden, vooral ook tussen het bakken door. Dus ook als mensen voor een 2e (of 3e keer) terugkomen voor nóg een lekkere snack, wordt die nog steeds in een frisse en schone frietkraam gebakken. En natuurlijk ruimen wij na afloop het afval op. Alles draait om tevredenheid!

Pakket 1

  • 1 frietje per persoon
  • 1 snack per persoon

Tot 80 personen € 425,-
Bij > 80 personen € 4,50 p.p. extra

Keuze uit de volgende snacks: frikandel, vleeskroket, kaassoufflé of bamiblok.

* Keuze uit diverse sauzen

pakket2

Pakket 2

  • Anderhalf uur onbeperkt eten

Tot 50 personen € 425,-
Bij > 50 personen € 7.50 p.p. extra

Keuze uit de volgende snacks en broodjes: frikandel, vleeskroket, kaassoufflé, bamiblok, kipkorn of hamburger.

* Keuze uit diverse sauzen + extra satésaus.

pakket3


Meer weten? Neem contact met ons op!